Aktualny czas: 22.05.2012, 16:59:48 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dubiecki zamek do sprzedania!
26.04.2011, 19:44:53
Exclamation Dubiecki zamek do sprzedania!
"Do sprzedania zespół dworsko - parkowy, który jest jednym z najlepiej zachowanych na Podkarpaciu ogrodów, położony w pięknych okolicach Parku Krajobrazowego Pogórza Przemyskiego i urokliwej doliny Sanu, gdzie cieszyć się można widokiem starych ulic lipowych..." - czytamy w ogłoszeniu na przemyskiej stronie ogłoszeniowej.

Cena 25 000 000 PLN (4 166,67 PLN / m2)

Zaskoczeni?

Dlaczego zamek wystawiony jest na sprzedaż? Czyżby koszty związane z jego utrzymaniem przerosły właściciela?

Poniżej link do całego ogłoszenia
Zamek na sprzedaż
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.04.2011, 09:49:24
RE: Dubiecki zamek do sprzedania!
jestem zaskoczony strasznie....

nie mam pojęcia czemu tak, ale szkoda by było gdyby zamknęli restaurację... baaardzo szkoda..

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
28.04.2011, 22:29:58
RE: Dubiecki zamek do sprzedania!
A kto wie czy aktualny właściciel nie kupił zamek specjalnie za grosze po to żeby w niego zainwestować i sprzedać z zyskiem ? Poza tym może kupi go jakiś bardziej zamożny inwestor i zainwestuje większe pieniądze kto wie, ale do tego potrzebna jest ogólnopolska reklama.
29.04.2011, 19:04:06
Rolleyes RE: Dubiecki zamek do sprzedania!
e to chyba żadna tajemnica, w tamtych czasach o ile pamiętam zamek z zespołem parkowym gmina wystawiła na sprzedaż za ok 400 tys. złotych. Kwestia tego ze przez lata tam sie strumienie kasy wlewały zeby cos z tego zrobic i teraz...cenna ciut inna
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości