Aktualny czas: 21.05.2012, 13:17:48 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oblicza dubieckiej motoryzacji :-)
12.03.2009, 15:59:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2009 09:31:38 przez sgt.)
Oblicza dubieckiej motoryzacji :-)
Troszkę świata zza kółka widziałem. Zdarzyło się spotkać na drogach pojazdy ładne, ciekawe, oryginalne a czasem przerażające swym wygladem bądź stanem technicznym... Dubiecko zapewne nie odbiega pod względem ilosci takich pojazdów od "średniej krajowej" ale... są na pewno. Może warto je tu pokazać, czasem się pochwalić a czasem pośmiać :-)

Mi osobiście w rozwoju mych pasji motoryzacyjnych Dubiecko (a właściwie Jego Mieszkańcy) bardzo pomogło... zapraszam na moją, poświeconą również Dubiecku stronkę:
http://www.ssgt.republika.pl

Ad Maiorem Dei Gloriam!
[Obrazek: bannergn6.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15.03.2009, 16:36:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:19:09 przez ptt.)
RE: Oblicza dubieckiej motoryzacji :-)
........

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
15.03.2009, 17:22:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2009 09:31:48 przez sgt.)
Hmmm... niewątpliwie Fiat 126p zmotoryzował Polskę, stał się swego rodzaju ikoną i wypada oddać mu należne honory, ale... zakladajac ten wątek miałem raczej na myśli prezentację co ciekawszych EGZEMPLARZY pojazdów poruszajacych się po drogach Gminy Dubiecko.

Chodzi zatem o takie wynalazki, które dzięki włożonych w nich pracy i sercu nabrały własnej duszy, różnią się od fabrycznych wytłoczek i przykuwają wzrok na drodze... chodzi również o takie, za sterami których zasiadają rasowi, doświadczeni kamikadze nie bojący się prowadzić auta bez progów, amortyzatorów i hamulców - bo bywają i takie, i nie wiadomo do końca, czy na ich widok smiać się czy płakać...

A zatem ideą tematu jest zamieszczanie zdjęć z ciekawym komentarzem: zarówno przez samych wlaścicieli, którzy chcieliby podzielić się z innymi swoją pasją motoryzacyjną; jak i przez inne osoby, którym udalo się "ustrzelić" aparatem fotograficznym (teraz już prawie każdy ma dobry aparat w komórce) nietypowe pojazdy.

Ad Maiorem Dei Gloriam!
[Obrazek: bannergn6.jpg]
19.03.2009, 17:46:56
sgt, fajna strona Smile

niestetyż nie dość że jestem niezmotoryzowany to jeszcze nie mam aparatu na komórce (ale pochwalę się innymi rzeczami które potrafię zrbić na komórce mej: gadanie i, rzadko ssmanowanie)
ale jak coś zobaczę, chętnie wkleję....

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
02.06.2010, 20:20:31
trabant rządzi!!!

TongueBig Grin BUM!
Odpowiedz