Aktualny czas: 21.05.2012, 13:33:25 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tragedia w Smoleńsku
08.05.2010, 18:02:03
Question Tragedia w Smoleńsku
10 kwietnia 2010 roku, samolot prezydencki Tu 154 runął na ziemię podczas podchodzenia do lądowania w okolicach Smoleńska. Na pokładzie były najważniejsze osoby w państwie. Nikt nie przeżył katastrofy. Przyczyny tragedii są nadal wyjaśniane.
Jestem ciekawa Waszych opinii na temat katastrofy, żałoby narodowej oraz postaw ludzkich z jakimi spotykaliśmy się w tym trudnym i smutnym dla nas czasie.
Piszcie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10.05.2010, 20:09:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:12:40 przez ptt.)
RE: Tragedia w Smoleńsku
..........

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
11.05.2010, 21:54:50
nie wierzę ruskim. niedługo napiszę coś więcej, dziś o czym innym...

Co do żałoby narodowej.... jak zapewne zauważyliście, po tygodniowym wychwalaniu pod niebiosa świętej pamięci Kaczyńskiego zaczęło się normalne oczernianie i skakanie do ócz jego. Hipokryzja do kwadratu ze strony kochanych polityków (w tym momencie pozdrawiam POlityków najukochańszych). Ale reakcja społeczeństwa była... oszałamiająca... byłem pozytywnie zaskoczony, choć nie ukrywam, że nastawiony jednocześnie sceptycznie. Nie kochałem Kaczyńskiego, ale szanowałem i lubiłem. I nie wklejałem żadnych laurek na naszej-szkapie albo innych, wywiesiłem flagę. Cześć ich pamięci. Ale bez przesady... chciałem nawet pojechać do Warszawy do pałacu, ale nie miałem możliwości. Podziwiam tych, którzy tam byli. A w szczególności naszych gminnych rodaków....
Aktualnie brzydzę się Wojewódzkim i jego kumplem, postawą PO, Tuskiem i władzami Rosji.

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
15.05.2010, 20:47:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:10:53 przez ptt.)
......

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości