|
Rewolucja!!!!!!!
|
|
17.05.2010, 11:25:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2010 11:29:03 przez czarnuch.)
|
|||
|
|||
|
Rewolucja!!!!!!!
Temat kontrowersyjno-wywrotowy, czyli przegląd przyglądu naszego o tym jak przebiegają prace na Dubiecku.
Kilka mych spostrzeżeń: 1. CHODNIKI fajnie, że w końcu będą nowe, ale po jaką cholerę, pytam grzecznie rozryćkali pół Dubiecka i teraz tego skończyć nie mogą? chyba już z pół roku kładą kostkę i dalej w wielu miejscach jest bajoro. A wykończenie chodnika koło przedszkola jest.... powalające! Co za geniusze to zrobili???? 2. MOST Przy wylocie na Przedmieście Dubieckie. Po jaką cholerę, raz drugi grzecznie się pytam, rozwalili most, jeśli był w tamtym roku przez pół roku w połowie nieprzejezdny bo był remontowany?? 3. DRZEWA I tu mam ochotę przeklinać siarczyście. Wybaczcie mi duże litery ale tego nie mogę nie wykrzyczeć. PO JAKIEGO GRZYBA ZNOWU POŚCINALI DRZEWA NA DUBIECKU??!! To jest jakiś chory syndrom pilarza, jak zaczyna się wiosna to piła nie może leżeć tylko kurde trzeba ściąć jakieś drzewo. Idźta do lasu sobie ścinać drzewa! Niedługo na Dubiecku będzie łyso zupełnie. 4. tzw RYNEK Czyli parking. Jak dla mnie trochę powoli przebiegają prace nad nowym projektem tego miejsca. Może bym się tak nie czepiał ale tamtędy się przejść nie da bo albo zwały gruzu i ziemi leżą, albo wykopali dziury, albo błota naniesione jest tyle, że można się utopić, albo praca stoi. Może tak ma być ale mnie to osobiście denerwuje. Jak mają zrobić wszystko to niech nie zaczynają wszystkiego naraz bo na razie wszystko jest rozwalone i przejść się nie da. A jak się da to jest się w błocie po kolana. 5. ULICA KRASICKIEGO I ŚWIERCZEWSKIEGO Fajnie, że są nowe chodniki ale teraz mądrzy ludzie zamiast zajmować całego chodnika zatrzymując się autami swymi na nim zajmują całą ulicę bo krawężniki są za wysokie. PO co takie wysokie krawężniki robić? Te auta to raz, dwa to starsi ludzie. Jak ktoś niedołężny ma się na to wspiąć? Trzy to matki z dziećmi. Niech ktoś teraz spróbuje wjechać wózkiem na chodnik. Nie widziałem jeszcze lewitujących wózków ale mam nadzieję że gmina wyjdzie naprzeciw potrzebom poddanych i takie zamówi gdzieś. tyle mojego narzekania i bulwersji. ![]() http://www.tpzd.republika.pl |
|||
|
17.05.2010, 17:10:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:09:56 przez ptt.)
|
|||
|
|||
|
RE: Rewolucja!!!!!!!
..........
nie będzie niemiec pluł nam w twarz! ni dzieci nam germanił! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się, że chodniki są za wysokie. Nie można już sobie zaparkować samochodem tam gdzie by się chciało
![]() Co do mostu trzeba mocno zwolnić, żeby się na nim nie porozbijać, co już miało miejsce w ostatnich dniach. Remonty na rynku trwają baaaardzo długo, ale mam nadzieję że się w końcu doczekamy ![]() Z większością punktów się zgadzam. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się z całością tekstu!!! Po co rozorali pół Dubiecka, jak skończyć tego nie mogą????
Faktem jest to, że nie ma nawet którędy chodzić!!! Porażka!!! ![]() BUM!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Także zgadzam się ze wszystkimi. Skoro już musieli coś zrobić, to mogli zająć się jedną rzeczą a nie wszystkim naraz. Totalna porażka.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
teraz zniszczyli chodniczek, którym można było od przedszkola dojść na parking!!! którędy ja będę chodzić, przecież nie na około!!! porażka
![]() BUM!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Na razie nie widać końca tych prac, efektem jest rozwalony chodzik przed GS
|
|||
|
27.05.2010, 19:44:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:07:36 przez ptt.)
|
|||
|
|||
|
......
nie będzie niemiec pluł nam w twarz! ni dzieci nam germanił! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
ciekawy jestem tylko czy latarnie, które wyrosły na chodnikach też zetną... bo jak drzewa ścięli....
![]() http://www.tpzd.republika.pl |
|||
|
29.05.2010, 18:19:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2010 15:56:25 przez MAX.)
|
|||
|
|||
|
ciekawe, czy drogi też rozwalą?!?!?!?!?!?!
to, co się dzieje coraz bardziej mnie przeraża!!! Ułożyli dzisiaj kostkę na "alejkach" ciekawa jestem, czy zasadzą tam jakieś krzewy?!?! może postanowią na tym oszczędzić?!?!?!?! ![]() BUM!
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

![[Obrazek: powstanie.png]](http://img29.imageshack.us/img29/8576/powstanie.png)

BUM!