| Ankieta: Prawybory Wójta Gminy Dubiecko! Na kogo oddasz swój głos? Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Babiś Kazimierz | ![]() ![]() |
6 | 11.54% |
| Blecharczyk Zbigniew | ![]() ![]() |
21 | 40.38% |
| Szymańska Ewa | ![]() ![]() |
25 | 48.08% |
| Razem | 52 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Prawybory Wójta Gminy Dubiecko
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Znamy już kandydatów na stanowisko Wójta Gminy Dubiecko. Co myślicie na temat kandydujących? Kto wygra? Głosujemy w sondzie powyżej. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Prawybory Wójta Gminy Dubiecko
Napisałem posta na temat kandydatów, ale....
zmieniłem koncepcję. zamiast długich nudnawych wywodów na temat zdolności organizacyjnych i uczciwości kandydatów, chciałbym pogratulować kampanii wyborczej! szczególnie gratuluję tym, którzy wymyślają hasła, piszą ulotki i inne pierdoły. niezorientowanym zdradzę w tajemnicy, że ja bym się po prostu wstydził podpisywać pod taką masą błędów ortograficzny, językowych, frazeologicznych i stylistycznych. o braku interpunkcji nie wspomnę. ale oficjalnie gratuluję, żeby przystojniej było ![]() http://www.tpzd.republika.pl |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Popieram, masa błędów ortograficznych na ulotkach niestety ale jak dla mnie robi większą anty kampanię niż kampanię... jeden błąd jest zrobiony nawet w nazwisku kandydata... brak słów.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
mnie zastanawia też treść hasła wyborczego komitetu doliny Sanu (czy jakiegoś takiego)
profesjonalizm rozumiem. ale fachowość?? i młodość??? a co to ma do zarządzania gminą? i czy fachowość (pomijając, że brzmi dziwnie jako hasło reklamowe) nie jest czasem synonimem profesjonalizmu??? no, zapomniałem jeszcze pogratulować wszystkim kandydującym szacunku do ziemi, w której się urodzili i pracują. a jeszcze bardziej wszędobylskich tradycji społecznikowskich.... ![]() http://www.tpzd.republika.pl |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Tak dla waszej świadomości ci kandydaci nie piszą tych ulotek tylko zlecają je firmom drukarskim np. z miasta Przemyśl a taka firma dostaje takich zleceń setki jak nie tysiące także normalną rzeczą jest że nie sprawdzają każdej ulotki i drukują z błędami na potęgę a dany kandydat nie ma na to wpływu także nie krytykowałbym ich zwłaszcza że niektórzy z nich to nauczyciele także myślę że wiedzą jak się piszę
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie to nie jest wytłumaczenie...
Kandydat powinien sobie tego odpowiednio dopilnować, gdyż taka ulotka z błędami to kompromitacja, dla nauczyciela to już w szczególności. Uważam że to są ważne rzeczy i dlatego powinno się to załatwiać z głową a potem dopiero rozdawać do użytku publicznego. Poza tym ponoć klient nasz pan
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Teoretycznie tak, ale w praktyce jest to technicznie trudne jak nie niemożliwe. Taki kandydat tylko zleca druk danej liczby ulotek daje tekst i ktoś ten tekst przepisuje i ten ktoś robi błędy a on dostaje zamówioną liczbę ulotek za które zapłacił więc nawet jeśli zorientuje się że są błędy nie może już nic zrobić co najwyżej zamówić i zapłacić jeszcze raz co jest wątpliwe
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
o ile ja sie orientuje to zazwyczaj to jest tak, że do drukarni wysyła sie tekst i jeśli po wydruku jest to inna wersja to drukarnia na swoj koszt powinna raz jeszcze wydrukować w takiej wersji jaka otrzymala od zleceniodwacwy...
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Być może tak jest zależy od drukarni ale wiem że u nas przynajmniej jeden kandydat kiedy dostał już takie ulotki zmarnował by zbyt dużo czasu na drukowanie następnych tak więc nie było sensu poprawiać tych z błędami tyle wiem
|
|||
|
16.11.2010, 19:19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 18:51:37 przez ptt.)
|
|||
|
|||
|
.....
nie będzie niemiec pluł nam w twarz! ni dzieci nam germanił! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zbigniew Blecharczyk Wójtem gminy Dubiecko | Nutka | 42 | 4,742 |
09.01.2011 00:16:17 Ostatni post: sgt |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

![[Obrazek: powstanie.png]](http://img29.imageshack.us/img29/8576/powstanie.png)