Aktualny czas: 21.05.2012, 15:58:37 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybory Samorządowe 2010 wyniki
03.12.2010, 13:49:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 13:59:43 przez Vitos.)
RE: Wybory Samorządowe 2010 wyniki
Czarnuch,

To fakt, jak się człowiek nasłucha na ostatnim dubieckim spotkaniu epitetów, to pod względem "kultury" można lekko podupaść. Przepraszam, było to jednorazowe zachwianie równowagi,bez tendencji przewlekłych.
Problematyka szkół jest wrażliwą sprawą, Szymańska zna na tyle ten temat, że (jeżeli taka przypadnie jej rola) wspólnie z zainteresowanymi podejmie właściwe decyzje. W nawiązaniu do "śmiesznych insynuacji" to -nadal- uważam, że nie powinno się takich plotek (odnośnie likwidacji szkół) wypuszczać. Puki co piłka jest w grze, zarówno na jednym jak i na drugim boisku i niczego nie można przesądzić.
Jeżeli od paru dni brodzę po nieodśnieżonych drogach, to mam rozumieć iż -w stosunku do urzędu gminy- jest to insynuacja? Zima notorycznie zaskakuje, paraliżuje/mrozi decyzje i nie wiadomo co zrobić z tym śniegiem...
Wiemy doskonale co jest insynuacją, a co nią nie jest - jesteśmy z podobnej "branży" Jedynie przekonania mamy nieco odmienne. Tak samo jest z populizmem.
Muszę przyznać, że rywalizacja jest ostra, ciekawe komu "do czorta" pęknie "och"aorta.

Proszę się na mnie nie gniewać - ja już edytuję opublikowany tekst.

Contra spem spero
i
Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03.12.2010, 14:12:58
Witam
Cieszy mnie że aż tyle mamy wypowiedzi na temat wyborów i tak duże zainteresowanie, aczkolwiek niestety nie jestem zbytnio zadowolona z wypowiedzi niektórych osób, które nadal obrażają siebie nawzajem (niestety). Jeżeli nie możemy i nie jesteśmy z stanie zrozumieć siebie nawzajem, swoich poglądów i spojrzenia na wybory, to może po prostu zakończmy się wypowiadać na ten temat, bo robi się to niesmaczne i momentami żal to czytać. Nie jest to tylko moja opinia, ale wielu użytkowników forum, którzy piszą do mnie na PW że zostają tutaj obrażani za swoje wypowiedzi i opinie.
Ostatni raz, proszę o kulturalną i rzeczową dyskusję i najważniejsze - nie obrażanie nikogo kto się tutaj wypowiada! w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty, a wszystkie posty usunięte. Szanujmy na wzajem siebie, kandydatów i nasze poglądy.
03.12.2010, 14:27:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 14:29:21 przez Piotrek.)
Szkoda słów na wasze argumenty!!! vitos i cała spółka. Jak ty pięknie piszesz, szkoda że pod publiczkę!!! czego dowodem są słowa w nowszych postach, możecie wymyślać co chcecie nikogo to już nie OBCHODZI nie zauważyliście? piszą ciągle te same osoby to zaczyna być chore. Opierd.... każdego kto ma inne zdanie, kto nie jest za panią SZ zresztą taką samą miała kampanię. Jak ta pani chce pracować z ludźmi w gminie jak wszystkich obraża czego dowodem są ostatnie ulotki, wynika z nich że gdzie by nie poszedł co by nie dotkną za obecnego wójta wszędzie były układy i korupcja pijaństwo i inne!!! Tylko wójt to jedna osoba a gdzie cała RADA, PRACOWNICY, oni tu też mieli wpływ na naszą rzeczywistość jaka by niebyła w waszych oczach, nawet BRAT PANI EWY. Pogrążajcie się dalej jestem za!!! Popatrzcie w obóz pani SZ. ile osób się przekonało z jakimi ludźmi weszli w układ, jakoś nie widać radnego z powiatu czy innych z resztą nieważne współpraca się skończyła zanim się zaczęła. Mówicie o układach a kto pisze o układaniu się w pierwszej turze o komisjach a czyją osobą była przewodnicząca ze Śliwnicy i jeszcze indziej. Jeden wielki układ to ta "Dolina Sanu" która sięga prawie całego powiatu tyle w tym temacie!!! Nawet sawkowi się dostało jak napisał pewne słowa na Krzywczę a was popiera w każdym poście!!! CZARNUCH niech sobie piszą tyle im zostało!!! Macie nowego posta no to dawać ATAKOWAĆ przecież mam inne zdanie. Do Administratora: jeżeli obraziłem kogoś napisałem nieprawdę daj mi ostrzeżenie tylko sprawdź czy kłamię!!! to mój ostatni post masz rację NIEMA SENSU SIĘ WYPOWIADAĆ!!!
03.12.2010, 16:58:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 17:18:27 przez rafix882.)
Tutaj podaję wam ostateczne ARGUMENTY co do pozyskiwania funduszy z Unii Europejskiej http://www.dubiecko.pl
WEJDŹCIE NA TĄ STRONĘ TO NIE KOSZTUJE! NA PIERWSZEJ STRONIE SĄ INWESTYCJĘ DAJCIE (CZYTAJ CAŁOŚĆ). I NIE PISZCIE KŁAMSTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLEĆCIE INNYM
03.12.2010, 21:13:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 22:14:20 przez dodi.)
Jedynie co potraficie, to obrażać innych (a administrator teraz milczy), zwłaszcza tych, którzy nie popierają blecharczyka. Co Ty możesz wiedzieć o Krzywczy, Czarnuch? I co Ci ta Krzywcza tak leży? Nie żyj jej życiem, skup się na Dubiecku!
03.12.2010, 22:37:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 22:48:21 przez Krejzi Boj.)
uuuu!! głupki!!! teraz dawajta! obrażam was wszystkich!!! WSZYSTKICH!!!!!!!!!!
mam ochotę posłuchać jeszcze trochę waszego szczekania. przeszedłem z czytania onetowych wiadomości o polityce na forum. równie wysoki poziom. brawo. oby tak dalej.
dziękuję za uwagę.

Ps. czarnuch, co ty mozesz wiedziec o zabijaniu, ty zly czlowieku?!
03.12.2010, 23:22:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2010 23:27:07 przez czarnuch.)
przecież nic nie napisałem o moim uwielbieniu dla Krzywczy. nie wykazałem się też aktywnym uczestnictwem w życiu gminy Krzywcza. wspomniałem tylko o drobnej reformie szkolnictwa przeprowadzonej tam i wyraziłem swe zdanie o tym zjawisku. to po co ten post?

administrator się odezwał. co, ma banować? czy kasować wypowiedzi? z anmi i tak nie wygracie, mamy więcej gwiazdek pod nickami! Big Grin

bardzo bym prosił o włożenie głowy do wiadra z zimną wodą, jak zwykł robić pan Kmicic. wtedy się lepiej pisze. spokojnie! stres nas zabije! Smile

Krejzi Boju, chcę, abyś wiedział, że mi poprawiłeś niezmiernie humor Big Grin czemu cię nie ma na forum tak długo?

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
05.12.2010, 22:52:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 18:50:25 przez ptt.)
.....

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
06.12.2010, 10:00:12
Witam serdecznie, dziękuje wszyskim, którzy mieli odwagę poprzeć Ewę Szymańską, myślę że dla niej samej jest to duży sukces i dobry początek jednak nieuchronnie nadchodzących zmian. EWA Trzymaj się.
16.12.2010, 10:46:58
'Boże, Boże - dałeś temu co nie może. Temu co by mógł nie dał Bóg"

Szanowny Piotrku, nie poddawaj się zaklinam Cię na Tukidydesa! Na Ozyrysa i Apisa!
Przepraszam za pewne frazy, nie byłem do końca świadom, że mogą się
nie mieścić "pod sufitem" - komuś, bądź czemuś (onemuś)
Jakże bym chciał, żeby to o czym usiłujesz pisać było tak banalnie proste. Niestety "szła dzieweczka do laseczka"... Jest to miłe, ale zupełnie nieadekwatne do podmiotu sprawy - tyle w tym temacie?...
Ależ skąd!
Zauważ, że tracisz -zupełnie- kontakt na podtrzymanie wątku. Ledwie zaczniesz a już kręcisz się w kółko przy jednym i tym samym:"vitos i cała spółka" "chciałbym jakoś wam dokopać, ale nie mogę/umie"
W nawiązaniu do kręcenia się w koło to mam nadzieję, że kręcisz się na grubym lodzie...
"Orły much nie łapią" i dla tego "Dolina Sanu" "poszła" szerzej do wyborów przejmując 2 z 10 gmin w powiecie, kilkanaście tysięcy - łącznie głosów jest w "puli" Gdybyś umiał patrzeć szerzej to kto wie, może umiałbyś pewne nitki połączyć...

Samo Dubiecko, jako gmina wypadła bardzo dobrze. Oczywiście "Jaś Fasola" (nieplanowane dziecko) drużyny piłkarskiej nie wróży i masz rację: "jeszcze w nią nie wszedł, już nie wie jak wrócić" Taki tam nijaki epizod.
Biblijna małżonka Adama dość, dość namieszała wprowadzając sporo obaw w trwającą administrację powodując przy tym (niespotykaną na tym terenie) powszechna mobilizację sił i środków.Mówiąc właściwiej "Dolina Sanu"
Zwycięzca wyborów stoi przed trudnym zadaniem. Chcąc pogodzić smak ze strachem musi wykorzystać "układ" powiatowy i (stojący zdaje się na chwiejnych nogach) "układ" wojewódzki. Będzie okazja zobaczyć jak się do tego mają pewne "ballady i romanse"
Jednym słowem: widmo ciężkiej pracy i tak (ze struchlałych do niedawna z obaw pracowników) nie spadnie. Zdaje się, że wszystko zagrało jak należy i pasjans wypada pomyślnie. Tylko wynik za 4 lata zależał będzie od "wykonania" najprościej mówiąc. Szczerze życzę by sprawy wypadały (a nie tylko wyglądały) pomyślnie.

PS. "Prawdziwe męstwo krytyki się nie boi" mówiąc płomiennie: odwagi chłopcy i dziewczęta!

Łącze pozdrowienia
Vitos.
Odpowiedz