|
Zbigniew Blecharczyk Wójtem gminy Dubiecko
|
|
|
|||
|
|||
|
Z oficjalnych informacji - Wójtem gminy Dubiecko został
Zbigniew Blecharczyk. zdobywając 1972 głosów, czyli 55,49 % jego konkurentka Ewa Szymańska zdobyła 1582 głosów, czyli 44,51 % Frekwencja wyborcza w II turze wyniosła 46,72 % |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Zbigniew Blecharczyk Wójtem gminy Dubiecko
Witam!
Nie wiem czy to jest "zaledwie". Ale na pewno jest 390 głosów przewagi. pozdrawiam tych, którzy wierzyli i do końca mieli własne zdanie. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Witajcie, dzięki wszystkim tym, którzy mieli odwagę zagłosować na Ewę Szymańską, każdy na nią oddany głos świadczy o Waszym poczuciu wolności i chęci zmian, spokojnie, zmany nadchodzą choć nie tak szybko jakbyśmy sobie tego życzyli, EWA GRATULACJE, TRZYMAJ SIĘ !!!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
No trudno moje przewidywania niestety się sprawdziły
Trudno może za cztery lata, mam nadzieję że mimo wszystko nasza gmina będzie się szybciej rozwijać a wygrany weźmie się w końcu do prawdziwej roboty i ściągnie dużo więcej środków unijnych
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Gratuluję Panu Z. Blecharczykowi!!! Wiem że będzie coraz lepiej w naszej gminie powodzenia!!!!!!
|
|||
|
07.12.2010, 22:36:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2010 22:55:59 przez dodi.)
|
|||
|
|||
|
Witajcie! To wielki sukces w tak zatwardziałym środowisku zdobyć ponad półtora tysiąca głosów. Świadczy to o Naszym poczuciu sprawiedliwości, wolności, niezadowoleniu i chęci zmian. Na tak doskonały wynik złożyło się wiele elementów, jednym z nich niewątpliwie jest praca całego zespołu ludzi. I za to Wam dziękuję! EWO: "WITAJ W DOMU" (Ty wiesz o czym piszę). Czeka Cię tu wiele pracy, ale warto, życzę Ci samych sukcesów
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Witajcie! To wielki sukces że pomimo tak zatwardziałej i ogłupiającej społeczeństwo propagandzie,mieszkańcy gminy jednak wykazali zdrowy rozsądek i nie wybrali na Wójta pani Ewy.Świadczy to o mądrości i roztropności społeczeństwa naszej gminy,nic tu nie dało pociskanie kitu w stylu budowy hali sportowej w Bachórzcu . Mam nadzieje że teraz pani Ewa w Krzywczy zrobi to co obiecywała w dubiecku w czasie kampani wyborczej i ściagnie środki z Uni Europejskiej na, oczyszczalnię ścieków, kanalizację ,wodociągi,orlik,samochody strażackie,wybuduje budynek urzędu gminy podobny jak w dubiecku,wyremontuje drogi bo te co są to tragedia,wyremontuje cerkiew i szkoły nie będzie likwidować szkół, zwiększy zatrudnienie w gminie Krzywcza,zmniejszy zadłużenie tejże gminy z 60% do 0%.Jak to sie stanie rzeczywistością to ma Pani mój głos w następnych wyborach,a jeżeli to była czysta propaganda i ogłupianie społeczenstwa ,to i tamci mieszkancy pójdą po rozum do głowy i cały zespół i Pani wylądują w domu ale swoim.Pozdrawiam zdrowo myślących.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
No nie wiem czy mieszkańcy wybrali lepiej. Po prostu zachowali się zachowawczo jak zwykle, wolą mieć wójta którego znają takiego jakiego mają niż zaryzykować i postawić na zmiany. Właśnie tych zmian ludzie moim zdaniem się przestraszyli. Niestety żyjemy w takim konserwatywnym regionie i póki co to się nie zmieni. Ale w przyszłości myślę, że ludzie zmienią poglądy i swoją mentalność.Mam nadzieję. PZDR
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Nie zachowali się zachowawczo , tylko porównali co zrobiono i robi się w gminie Krzywcza i co zrobiono w gminie Dubiecko ,i tych zmian na gorsze ludzie się przestraszyli.Największym błędem kampani obozu Pani Ewy było dawanie za przykład rozwoju i życia w gminie Krzywcza, gdzie tak naprawdę nic sie nie dzieje i nic nie ma, poza wygórowanymi ambicjami niektórych działaczy doliny Nilu czy Sanu, jakoś tak. Ludnośc głosuje nogami i przykładem niech będzie to że gro mieszkanców tamtej gminy kupuje działki w gminie Dubiecko ,ponieważ sa tu działki uzbrojone w gaz i kanalizacje, a wodociąg jest w fazie realizacji i na wiosnę rusza dalsza rozbudowa. Ciesze sie że mieszkam w gminie Dubiecko a nie w Krzywczy.Pozdrawiam.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Jeżeli pani Ewa wróci do Krzywczy, to znaczy że to był kaprys pewnych ludzi którzy chcieli przejąć władzę w całym powiecie i naszej gminie!!!! a pani Ewa to KARIEROWICZKA i g... ją obchodzi nasza gmina. Moja propozycja niech się włączy najpierw w życie naszej gminy i pozna jej problemy, bo jest zielona, a nie znowu 4 lata tam i nagle startujemy na wójta! Niema pojęcia co się dzieje w naszej gminie. Jak by nie posuwała się do takich kroków jak chodzenie po domach to by z panem Babisiem nawet przegrała!
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Prawybory Wójta Gminy Dubiecko | Nutka | 25 | 2,686 |
29.11.2010 21:11:07 Ostatni post: MAX |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Trudno może za cztery lata, mam nadzieję że mimo wszystko nasza gmina będzie się szybciej rozwijać a wygrany weźmie się w końcu do prawdziwej roboty i ściągnie dużo więcej środków unijnych