|
Rządy Tuska
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak oceniacie rządu Tuska przez ten czas? Czy jesteście zadowoleni ze swojego wyboru? (zakładając że tak głosowaliście)
Co myślicie o jego polityce? |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Rządy Tuska
Wydaje mi się, że ten rząd kieruje się lekarską zasadą "najważniejsze - nie szkodzić". I nic poza tym. Jednak na dłuższą metę tak się chyba nie da. W kraju potrzebne są głębokie reformy i chociaż byłyby bolesne, trzeba się wreszcie za to zabrać.
Ciężko ich oceniać, bo jak na razie żadnych znaczących sukcesów nie osiągnęli (choć niektórzy twierdzą, że sukcesem było odsunięcie poprzedników od władzy ).
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Dziś na WP
Cytat:Prezes PiS Jarosław Kaczyński ocenił, że premier Donald Tusk nie nadaje się do rządzenia. Według niego, wielu Polaków wierzyło w obietnice składane przed wyborami przez PO, a teraz zobaczyli, że zostali wprowadzeni w błąd. Dlatego przyjdzie czas powrotu do polityki PiS - dodał. Cytat:Można dać Tuskowi jedną radę. Nie jest jeszcze taki stary, więc niech się zajmie czymś innym. Do rządzenia się nie nadaje - powiedział J. Kaczyński podczas spotkania z mieszkańcami Pabianic. Wiecej ----> wp.pl Też uważacie że Tusk nie nadaje się do rządzenia? |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Za to pan Jarosław był świetnym premierem... hahaha.. Śmieszą mnie takie komentarze. Nie jestem wielkim zwolennikiem Tuska, ale słów Kaczyńskiego nie traktowałbym poważnie.
To fakt, że jak na razie obietnice wyborcze są w fazie projektów ustaw, jednak może raz rząd najpierw pomyśli, a później będzie działał. Ostatnimi laty było odwrotnie. Przynajmniej mam taką nadzieję. Niektórzy widzą rzeczy takie jakimi są i pytają - dlaczego? Ja śnię o rzeczach, których nigdy nie było i pytam - dlaczego nie? George Bernard Shaw |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Nie lubię polityki, ale ciągle liczę, że coś się zmieni bo na pewno zmieniła się atmosfera-można swobodnie oddychać.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Cóż tu dużo pisać, zmienił się rząd i heh spełniła się reklama ze spotu ekipy SLD... jest spokój cisza i niema nic. Niestety ten rząd zawodzi na całej linii, sondaże, sondaże, pijar, a gospodarczych zmian i poprawek brak.
Pozdrawiam Maciej |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Polscy politycy to w 99% chciwcy!! Rządni władzy krwiopijcy patrzący tylko i wyłącznie na siebie. Zdarzają się uczciwi, ale bardzo sporadycznie... Kiedyś w starożytnym Rzymie (chyba Rzymie), tacy powiedzmy politycy pracowali za darmo, bo było zaszczytem mieć taką funkcję. A teraz, gdyby pszyszło tak pracować pewnie 99.5% składu naszego sejmu byłoby inne, bo ci co są teaz, a przynajmniej większość nie pracowałaby za friko!! Taka jest prawda, przykra, ale prawdziwa...
nie będzie niemiec pluł nam w twarz! ni dzieci nam germanił! |
|||
|
15.03.2009, 16:29:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:19:45 przez ptt.)
|
|||
|
|||
|
..........
|||
|
|
|||
|
|||
|
hej!! gdzie ten post?? teraz dopiero zauważyłem...
pisało tam, że to nie działo się w Rzymie tylko w Grecji. Bo w Rzymie korupcja była przeraźliwa. taka poprawka-repeta. ![]() http://www.tpzd.republika.pl |
|||
|
13.05.2009, 21:02:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 19:17:40 przez ptt.)
|
|||
|
|||
|
.........
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

).
![[Obrazek: powstanie.png]](http://img29.imageshack.us/img29/8576/powstanie.png)