|
Nasza Klasa czy jednak nie nasza
|
|
|
|||
|
|||
|
Nasza Klasa czy jednak nie nasza
Pewnie już 90% społeczeństwa mającego dostęp do nazej kochanej globalnej sieci www
ma swoje konto na NK. Co sądzicie o tym portalu ?Jak długo jeszcze pociągnie ? Czy idea jest dobra ? Wasze opinie mile widziane
Pozdrawiam Maciej |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Nasza Klasa czy jednak nie nasza
Idea jest bardzo dobra według mnie.
Wielu ludzi się odnalazło dzięki naszej klasie, wielu odnowiło stare znajomości. Dobrze, że ten portal powstał. Tylko po co te po profile typu: wszyscy mieszkańcy, wspaniałe brunetki itp.
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Fajny portal, przydatny, dzięki niemu odnalazłam sporo znajomych z którymi dawno temu straciłam kontakt. Wiem też co aktualnie robią, czym się zajmują, czy mają dzieci itp.
Nie podoba mi też tworzenie tych beznadziejnych profili, o dziwnych nazwach, nie związanych wcale z naszą klasą. Widzę, że nasza klasa ulepsza się z dnia na dzień, ale czy te opisy są takie dobre to nie jestem pewna. To już jak kto lubi, ale portal zaczyna przypominać komunikator i fotkę. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Wg. mnie Portal Nasza-Klasa jest dobrze zrealizowanym pomysłem. Wiele osób ( ja też ) odnalazło osoby, z którymi dawno temu straciły kontakt, odnowili znajomości, czy zawarli nowe.
Wiadomo jednak, że nic nie jest perfekcyjne, i można było się spodziewać, że prędzej czy później będą powstawać profile "nie na temat", czy pojawią się przeróżne udziwnienia, kropki, ślaczki czy serduszka przy nazwiskach. Ale jak to się mówi - wolnoć Tomku w swoim... profilu. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

ma swoje konto na NK. Co sądzicie o tym portalu ?