Aktualny czas: 22.05.2012, 17:56:47 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
10.07.2008, 19:14:06
PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
No to teraz przyznajcie się jak często czytacie ten plotkarski portal i inne tego typu ? co o nim sądzicie ?

Ja przyznaję się bez bicia - czasami zaglądnę co się na nim ciekawego pojawiło, ale nie jest on moim codziennikiem Wink

Pozdrawiam Maciej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10.07.2008, 19:55:47
RE: PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
Czytam codziennie Big Grin Ale dopiero po przeczytaniu wiadomości na onecie, wp, interii, gazecie, dzienniku, wtedy na końcu mojej codziennej porannej prasówki wchodzę na pudelka Big Grin Wiem, ze to są przeważnie wymyślone historie, jednak czytam je Tongue Czytam też od czasu do czasu plotka, jednak na pudelku jest więcej "newsów". Wink
11.07.2008, 20:05:32
Jak się zbytnio nie ogląda tv, to przynajmniej można poczytać pudelka czy plotka. Fajne portale ale czasem grubo przesadzają ze swoimi komentarzami dotyczącymi różnych sytuacji. Czasami też śmieszą mnie ich "newsy" pokazywanie czyichś majtek czy stanika. Granice trzeba mieć a te portale ich nie mają. Chociaż powiedziałabym że plotek jest bardziej kulturalny niż pudelek.
28.09.2008, 18:29:13
a ja śmiem nie cierpieć takich hmmm.... (co by tu napisać żeby nikt się nie obraził Wink ) stron. tego typu gazet też nie czytam. a telewizji za bardzo nie oglądam.....

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
13.05.2009, 20:58:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 18:44:16 przez ptt.)
......

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
14.05.2009, 12:22:31
Powiem tak: brzydzę się kłamstwem, gdyż jego plugawy wpływ na sprawy wszelakie mąci umysły ludzkie i sprawia, że często sprawy komplikują się znacznie. To niegodne dla człowieka by kłamstwo w jego ustach lub umyśle ostało się. Tak i z tymi portalami, kłamstwem posługując się zasłużyły na me potępienie.

[Obrazek: 200px-Leo.gif] [Obrazek: HitlerWatermelon1.gif]
14.05.2009, 15:42:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2011 18:44:22 przez ptt.)
.....

nie będzie niemiec pluł nam w twarz!
ni dzieci nam germanił!
22.05.2010, 11:30:03
pudelek... - same pierdółki (ładnie to ująłem)
Nie lubię tej strony, piszą tam o takich rzeczach, że szkoda mi niszczyć mych cennych oczu na wpatrywanie się w litery napisany na tej stronie.

TongueBig Grin BUM!
17.07.2011, 17:43:51
Teraz już jest kilka fajnych portali, które czytam. Pomponik, Plotek no i Pudelek.
20.07.2011, 21:15:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2011 05:35:23 przez sgt.)
Tandetna kryptoreklama, którą zresztą widać w podpisie. Metody postepowania żywcem wyjęte i "godne" co najwyżej wspomnianych portali - w moim odczuciu skierowanych do czytelnika najpodlejszego sortu, zapewne takiego, ktory z lubością zagłębił był się również w szambo w stylu bedącego ostatnio na pośmiertnym "topie" periodyka "News of the World" - czyli szmatławca - ścierwojada żerującego na ludzkiej krzywdzie i nieszczęsciu, żywiącego się podłymi podsłuchami, pomówieniami i półprawdami i będącym najgorszym ściekiem dla perfidnych g...jadów nazywających się "dziennikarzami".

Mam nadzieję, że casus "News of the World" pozwoli wreszcie na wyjęcie spod prawa dziennikarskiej miernoty i popłuczyn w postaci - pożal się Boże - "redaktorów" udzielających się na tego typu portalach, w gazetach typu "fakt" i innych im podobnych.

Ad Maiorem Dei Gloriam!
[Obrazek: bannergn6.jpg]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości