Aktualny czas: 23.02.2012, 03:56:51 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakręć film o swoim mieście
20.01.2011, 18:54:38
RE: Nakręć film o swoim mieście
Świetny filmik i uważam,że naprawdę ukazuje nasze dubieckie (i okoliczne) społeczeństwoBig Grin Gratuluję twórcyBig Grin A raczej TWÓRCYWink Nie ma to jak festyn na stadionie,przy piwku,w doborowym towarzystwie,dobrej muzyce i z... "Panem Tadeuszem" Big Grin Aż się łezka w oku zakręciłaTongue
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.02.2011, 19:06:08
ten filmik ukazuję Dubieckie tradycje Big Grin
05.02.2011, 17:33:14
bliskie naszym sercom Big Grin

TongueBig Grin BUM!
17.03.2011, 16:30:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2011 16:45:07 przez Vitos.)
Wspomniany filmik jest dość wiary - godny. Chwilami nie wiem czy się śmiać, czy na odwrót. Mam wrażenie, że -między kadrami- czas stanął w miejscu i za nic nie chce ruszyć. Odczucie jak najbardziej pozorne, natomiast dość wyraźnie przewijające się/ odczuwalne. Pomysł na film jest zawsze ale nie w każdych warunkach. Ja mam tylko nadzieję, że ktoś kiedyś nakręci porządny film o zmarnowanym pokoleniu ciułającym zagranicą. o podłych czasach, gdzie założenie rodziny i stała praca jest tylko dla wybrańców. Gzie jak bydlęta na rzeź wyjeżdżają przyjaciele i rodzina za chlebem - to ku..wa m..ć nikogo z rządzących tym krajem nie martwi. Jedyne działania jakie podjęto, to płatny drugi kierunek studiów dziennych żeby przypadkiem student nie był zbyt atrakcyjny dla wieprzy z innych krajów i może dzięki temu zostanie np. w polskim laboratorium, gdzie będzie łapał atomy w ręce - bo sprzętu przecież nie ma! "Wielcy" reżyserowie kręcą psychopatyczne seriale i reklamy probiotyków, danonków i aktimelków burzących całą gospodarkę enzymatyczną organizmu - mają w "rzyci" takie tematy. Można zrobić film o takiej rzeczywistości z dala lub z bliska... Szkoda gadania.
Można też coś o przyrodzie, zamku, kleniach, lipieniach, boleniach....
Można też rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady.
Można też odblokować forum o wyborach.....
Pozdrawiam - życzę ciekawych inspiracji
18.03.2011, 23:11:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2011 20:38:47 przez czarnuch.)
jak bydlęta na rzeź wyjeżdżają całe rodziny z przyjaciółmi? chybaś się chłopie odrobinę zapędził....
nie zaprzeczam, że władza ma najwyraźniej oczy w dupie i gówno ją obchodzi co się dzieje, ale sam widzę, że dla chcącego nie ma jakichś nadludzkich problemów, żeby założyć rodzinę i znaleźć pracę w Polsce. nie mówię, że jest prosto, wcale nie jest, ale żeby nie znaleźć żadnej pracy to trzeba się postarać.
pomnijmy jeszcze przy okazji na tych, którzy jadą za granicę, piniędzy im nie brakuje, ale i tak są zarejestrowani jako bezrobotni (bo po co pracować legalnie?) i biorą wszelakie zapomogi, zasiłki i podobne...

no. najbardziej podoba mi się w twym poście zdanie trzecie od dołu. w Bieszczady jedźmy! swoją drogą, nie mogę się doczekać wakacji, tęsknie za górkami Smile

o wyborach forum nie będzie odblokowane. nie mam ani ja ani kilka jeszcze osób ochoty czytać tyrad na cześć rządzących i ich opozycji.
popatrzmy na świat z innej strony!! wiosna przyszła!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g-pl_1iMPl8
Wink

[kilka dni później]
zapomniałem dodać, aktualnie czynny jest wątek wybory afterparty, gdzie można się rozpisywać o swoich odczuciach Smile

[Obrazek: powstanie.png]
http://www.tpzd.republika.pl
31.03.2011, 18:43:36
ta piosenka jest świetna!!! Big GrinBig GrinBig Grin

TongueBig Grin BUM!
Odpowiedz 

Skocz do: